Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy toleráljátok, ha a párotok hazudik nektek?
Ha tudom hogy akivel vagyok, hazudik nekem, akkor nem maradok vele együtt. Férjemnek is olyan férfit választottam aki képes őszinte lenni hozzám.
pl: Még akkor sem hazudott nekem, amikor tudta hogy az igazság szomorúvá tesz engem. pl Szeretett volna elmenni bowlingozni, én pedig titokban megszerveztem a szülinapjára a dolgot a haverjaival együtt. Nos a dolog úgy alakult, hogy a közös gépünkön véletlenül ottmaradt a keresés, egy bowlingos oldal ahol a pályát foglaltam... így lebuktam, meglátta:( De még így is őszintén bevallotta....és nem játszotta meg, hogy meglepődik. Szomorú voltam, hogy nem tudtam igazi meglepetést szerezni neki, mert idő előtt megtudta mi készül, de akkor még szomorúbb lettem volna, és mérges is, ha nem mondja el, és kvázi hazudik is úgy hogy megjátssza a meglepettet.
Bár azt mondta hogy mikor rájött mi készül, még így is meglepődött:)
De ez csak egy példa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!