Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret és inkább elmenekül vagy tényleg nem szeret?
25/lány vagyok,barátom aki szakitott velem 3héttel ezelött 33éves,a korkülönbség sosem zavart minket m érettebben viselkedek.
5éve v.unk haverok,és most nyáron megemlitettem neki hogy mi lenne ha köztünk lenne több is,akkor sokat szexeltünk,aztán látta h beleszerettem és szakitott utána másnap már hivott h talizzunk pedig tudta h szeretem őt,és akkor már miden más volt,ugy viselkedett mint aki szeret ezért én ezt járásnak veszem,mégha ő csak szexnek.Ugy csókolt,ugy ölelt ahogy egy igazi szerelmes,szülinapi bulit is szervezett nekem Balcsira is levitt 2napra és tényleg ugy érzem h szeret,de most mégsem akar már többet velem lenni azzal magyarázza m beleszerettem és ő nem akar áltatni.de ez képtelenség,h ne szeressen minek vitt akkor balcsizni meg az a sok sok szeretet amit adott,mindennap beszéltünk,igaz ritkán taliztunk mert csládi gondjai vannak,és sokat dolgozik.:(De mostmár letiltott msnről is:(én nem tudom ezt elhinni h nem szeretet csak becsapott v h a sok együtt töltött idö neki nem jelentett semmit,ő mondta h bármit megadna értem mindig ezt mondta mig barátok voltunk.s nem tettem semmi olyat amiért szakitania kellett velem.:(elképzelhető az h csak a sok problémája miatt dobott el magátol m menekül h belémszeret és nem akar csalodást okozni h nincs ideje rám,v nem szeretne tényleg?Mit csináljak?annyira szeretem:(soha senkit nem szerettem igy!
3 dolog lehet:
--bu*zi
--mást szeret
--nem szeret téged, csak megsajnált (v. ki akart használni)
Sztem ha valaki szeret valakit, nem tesz ilyet, nem tilt le, nem mond ilyeneket.
Sztem csak áltatod magadat!
Nem szeret!
Ezért nem szabad a nőknek kezdeményezni...ebből mindig csak kihasználás lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!