Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbízhatok a páromban? Elbizonytalanodtam
A páromat folyamatosan hazugságokon kapom. Nemrég költöztünk össze,közös kasszán vagyunk. Valamiért elfelejtette megemlíteni, hogy van egy hitele. A gépén a volt élettársáról rengeteg képet találtam rejtett mappákban, igazolványképet róla a lakásunkban. Megkéreztem, dolgozik-e nő a munkahelyén. Nem féltékenykedni akartam, csak kíváncsi voltam. Persze azt mondta, hogy nem, és úgy szerezem róla tudomást, hogy hívta telefonon (munkahelyi dolgok kapcsán. Utána azt mondta, hogy a nő a váltótársa, de ma reggel lebukott, hogy együtt fognak dolgozni, tehát ők ma 14 órában össze vannak zárva kettesben. Ezek után még jó, hogy megfordul a fejemben az,hogy megcsal. És még sosorlhatnám....nem olyan nagy dolgokban, de állandóan hazudik, és mindig lebuktatja magát. A kapcsolat alapja a bizalom, Ő ezt eljátszotta. Nagyon nagyon szeretem, de még neki sem engedem meg, hogy hülyének nézzen. Mit tegyek?
22N
Egyetértek az előzővel. Más esetben azt javasolnám, beszélnétek meg őszintén, de mivel a párod csak hazudik, sajnos nagyon nehezen lehetne közös nevezőre jutni vele, vagy ha mégis, előbb-utóbb megint te szívnád meg idővel szerintem. De nem dönthetünk helyetted. Te dolgod :-)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!