Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 barátom és már sokat beszélgettünk a szexről. Az jó vagy rossz ha nem tabu? Beszéljük róla? Vagy korai?
ki mikor akarja?Hogyan?-Ez szerintetek jó vagy rossz ha megbeszéljük előre?Mármint még eléggé kevés ideje járunk (1 hónapja) és már ilyenekről beszélünk...
Én még nem akarom mondtam is neki...és ő megértette mert azt mondta hogy szeret.
Baj ha továbbra is nyitottak vagyunk ilyen téren egymához?
(Én 13-barátom 15 éves)
szerintem nem baj, ha beszéltek róla, sőt, ha felmerül a kérdés, akkor inkább beszéljétek meg a dolgot.
egy dologra azonban figyeljetek, mert komoly baj származhat a dologból.
Amíg nem múltál el 14 éves, addig inkább ne csináljatok semmit. simogatni tapizni lehet, de a bugyi inkább maradjon fennt, az a biztos.
Ugyanis, ha most megtörténne a dolog, akkor a barátodat elitélhetnék megrontásért. Ezt meg gondolom nem akarod.
(elvileg csak a közösülés tilos, mást lehetne, de ha egyszer lekerül a bugyi, akkor nehéz ám gátat szabni a dolognak, úgyhogy inkább ne kerüljön le)
Ne gondold, hogy mindegy, mert nem derül ki, elég egy kis hiba, elszakad a gumi, észreveszik és kiakadnak a szülők, vagy bármi és kész a baj. Saját jól felfogott érdeketekben inkább ne kockáztassatok.
Köszi a válszokat.Utolsó válaszadó!Nem szeretném hogy megbüntessék épp ezért is mondtam neki hogy még nem szeretném és hogy még várjunk,és erre mondta hogy jó ő megérti és várni fog mert nagyon szeret.
További válaszokat várok!Írjatok lécci =[
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!