Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Milyen okok miatt szakítotok a barátnőtökkel? L
1. Megcsalás
2. Elmúlik a szerelem
3. Elhízik..:D Nem bírnék túlsúlyos nővel lenni...:(
Több nincs asszem, max ha nagyon elhanyagol, de az a 2. pont végül is.
AZ elhízik és a felszedett pár kilot között van egy laza 7-10 kilo különbség. ;-)
Ha helyetted a munkát választotta az azt jelenti, hogy nem szeretett igazán, tehát talán még jobb is hogy már most kiderült a dolog.
Amúgy az első hozzászólónak nagyon igaza van. + sokat hisztizik, nagyon féltékeny, nem bízik meg bennem, nem képes kompromisszumokra, tehát olyan dolgok miatt, ami miatt nem működhet egy kapcsolat harmonikusan.
18.22
Első vagyok, én folyton segítek neki, jártunk futni, de föladta, egészséges táplálkozásra próbálom nevelni, de az se nagyon jön össze. Hízott télen 4 kilót. Nézd meg az anyját vedd el a lányát alapon próbálom kordában tartani a tömegét, de ha nem sikerül, és nem tesz ellene, akkor nem lenne mit tenni, egyszerűen visszataszítanak a dagadt lányok:)
utolsónak: igen, de nem mindegy hogyan. elvégre ha 9 hónapig a te gyerekedet hordta, majd nagy kínok közt megszülte és jelenleg éjszakánként 4-5x kel fel gyereksírásra és nappal a többi gyereketeket rendezi meg fenntartja a háztartást, akkor szerintem érthető ha mondjuk a szülés alatt felszedett 10 kilót nem dobja le egyik napról a másikra.
na, aki ebben a helyzetben lelép a "nem bírnék túlsúlyos nővel élni" szöveggel, az egy hatalmas görény.
18:34
Hasonló cipőben járok... csak túl mocsok dolognak tartom hogy amiatt akarok szakítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!