Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt olyan hogy a pasi nem hívott meg semmire?
Milyenn érzés lányok ha felveted az ötletet hogy menjetek el moziba/üljetek be valahova és mindig talál valami kifogást
Kapcsiban nem jó jel?
Köszi 7es:)
Akkor a fagyizást/pénzbe kerülő dolgokat ne is erőltessem?
Nálam csak olyan volt, hogy a srác előre leszögezte, hogy Ő nekem semmit sem fog fizetni, mondtam, hogy nekem ez nem gond, mert bármit meg tudok magamnak venni. Randira sétálni vitt, pedig fájt a lábam és előre szóltam, hogy inkább beülnék valahová. A végén még is csak egy kávézóban kötöttünk ki, ahol ő semmit nem rendelt, de fel volt háborodva, hogy én miért nem kérdeztem meg, hogy ő kér e valamit. Aztán mivel a lábam már tök tropa volt, hívtam magamnak egy taxit, akkor végképp rosszul éreztem magam, amikor mondtam, hogy ne szálljon be, mert nem akarom, hogy hazakísérjen, pláne nem is egyfele lakunk.
Mire hazaértem, kaptam egy 'nayázós levelet, amire csak annyit válaszoltam, hogy neki is hasonló jókat, majd letiltottam.
Köszi:)
Hát sajnálom,igen,lehetne rosszabb csak olyan rossz hogy barátnőim pasijukkal ebédelnek,mozizgatnak,de lehet az én felfogásommal van a baj
nem azt mondom csak várd meg hogy ő indítson
de mondjuk fagyit én se szívesen veszek
pl multkor bementünk spárba mondja baránőm hogy tudja hogy kevés a pénz meg minden de mégis egy jégkrémet vagy mit vehetne.mondtam neki jólvan néha megengedhejük magunknak de ára persze nemnéztük mert gondoltam lesz 150-200ft
amikor a pultos lehúzta és megláttam hogy 450f volt 1 jégkrém majdnem szívinfartust kaptam de nem lett nagy ügy belőle
a lényeg hogy szépen aprán öszönözd valami megható nézéssel vagy egy odabújós öleléssel szóval érted valami jó női praktikát
sajnos ellenem mindíg beválik ;) pedig ényleg nem szeretek finnaszírozni sokmindent
7es voltam
Kedves utolsó,akkor ideje elhinni:DDDD
Egyébként igazad van:)
Persze el lehet menni pénz nélkül is, de rohadt gáz,amikor a másik semmit nem rendel magának,te meg igen!
Plusz oké,vannak kézzel készített dolgok,de általában az ilyen pasik szülinapra/névnapra/karácsonyra még kézzel készített dolgot sem adnának egy nőnek.Sőt egy 200ft-os virágot sem tudnának venni,és nem azért,mert nincs 200ft-juk,csak tiltja a vallásuk az ilyesmit.
Kérdező, sajnos igenis egy minimális szinten kell a pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!