Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek volt olyan hogy a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt olyan hogy a pasi nem hívott meg semmire?

Figyelt kérdés

Milyenn érzés lányok ha felveted az ötletet hogy menjetek el moziba/üljetek be valahova és mindig talál valami kifogást

Kapcsiban nem jó jel?

2014. jún. 19. 12:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
:D micsoda májsztró
2014. jún. 19. 12:45
 2/18 anonim ***** válasza:
Az nem annyira jó jel! Lehet csóró a pasid!
2014. jún. 19. 12:45
 3/18 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nincs sok pénzük,de valamire azért csak jó lenne nem???

mindenhova mással megyek..moziba,fagyizni,úszni,és mégénn vgaok a rossz hogy sokat vagyok a bnőimmel.

2014. jún. 19. 12:48
 4/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy jó lenne, de gondolom ha nincs, a két szép szeméért nem kap se fagyit se mozi jegyet.
2014. jún. 19. 12:49
 5/18 A kérdező kommentje:
Értem.:)
2014. jún. 19. 12:52
 6/18 anonim ***** válasza:
Volt,tök sz*r volt!
2014. jún. 19. 12:59
 7/18 anonim válasza:
100%

Eeeez nagyon nagyon nagyon férfi nemiszervség (fászság)

Én se vagyok pénzzel tele de mégis el bírunk menni ketten akárhova csak akarni kell...

Pl ha tó/folyó közelébe vagytok hopp egy strand.

Nem kell felétlen úszni elég egy üldögélés beszélgeés stb.

vagy ha nagyobb városba vagy közelébe vagyok lenni szokott egy csomó koncert pl.

Szóval nincs olyan hogy nincs. Mindig vannak és lesznek kiskapuk csak akarni kell.

18/F

2014. jún. 19. 13:01
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy másikat, aki minimum bmw-t vezet. Ne állj meg ilyen piti dolgoknál akkor már :D
2014. jún. 19. 13:01
 9/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó: Nem vagyok pénzéhes r*banc,szerintem azért a minimumot várom el,hogy ha már találkozunk akkor ne kelljen előtte/utána egyedül fagyiznom például

Tudom hogy nehéz,de nem tudom így mit tehetnék

2014. jún. 19. 13:05
 10/18 anonim válasza:

azt amit hosszan leírtam előtte

7es voltam

2014. jún. 19. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!