Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet valószínű ez?
Pl tegyük fel volt egy lány annó.
Akkor a nagy kérdésre nemet mondott.
Lehet olyan hogy több mint 1 év elteltével rájött hogy máshogy gondolja és nem meri most megmondani senkinek se amit érez és ez miatt örli magát nap mint nap?
Nem kívánom hogy így legyen csak nemtudom néha még mindig olyan velem mint régen mijelőtt nemet mondott volna és ugyanúgy flörtölgetünk meg minden csakmost tényleg nem tudom hogy mivan...
igazából nem is én hanem mindig ő kezdeményezi ezeket a dolgoka én meg csak nelecsöppenek hirelen
azán 1-2 óra és megint semmi...
Szia!Nálam volt ilyen,de én kb csak félévet örlődtem! Az alatt a félév alatt lett nekem más pasi a képben,akivel aztán vége lett és rájöttem, hogy azt kellene választanom,akit már egyszer kikosaraztam. Én kezdeményeztem,összejöttünk,de megmondom őszintén nem véletlenül örlődtem félévet.Mindig bennem volt, hogy nem jól döntöttem mégse.Nem ő volt az igazi,de hosszú ideig vele voltam...
Hidd el,ha tudja az ember kire vágyik igazán,akkor nem örlődik!
na ez a válsz tényleg sokat segített
akkor ezek szerint van még esélyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!