Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos volt a barátom kifakadása? Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Munkából jött, hogy nézünk lakást, ahova beköltözhetnénk. Hamarabb értem oda a busszal a megbeszélt helyre, így tovább mentem 1 megállót (kb 2 percnyi távolság van a két megálló között) és beugrottam szétnézni a plázában. 10 perc késéssel felhív, hogy most ért oda, hol vagyok, mondom átjöttem nézelődni, mire tiszta idegesen azt mondja nekem, hogy húzzak kifelé. Még ki se értem, megint hív hogy hol a rákban vagyok. Mintha az rendben lett volna, ha nekem kell várni 20 percet kint és ülni a dög melegben, na de hogy ő kivárja azt a 2 percet, az már tűrhetetlen. Időpontot se beszélt az albi tulajával, mondom kérdezze meg, hogy most tudunk-e menni? Persze nem kérdezte, de még beszól, hogy "nem mindenki mereszti otthon a seggét" (azért mert ma otthon voltam egész nap), és hozzátette, hogy ha nem tetszik valami, akkor húzzak haza. Hát több se kellett, eljöttem, ő meg ment tovább, vissza se nézett. Tiszta hülye volt, pedig sose szokott így viselkedni, de most nagyon megbántott.2014. jún. 18. 16:19
11/15 anonim válasza:
velem se beszéljen így egyetlen férfi sem hogy hol a rákban vagyok, a kutyámmal kedvesebben beszélek
a másik meg, hogy ha megnéztek egy házat, akkor mindenképpen szólni kell előtte a tulajnak, hogy éppen mentek, mert ki tudja milyen dolga van. az hogy nem hívta fel, vagy akár te, elég nagy baki....
nem tudom hány perccel korábban értél oda, de igazából tökmindegy. én megvártam volna, hátha ő is pár perccel korábban ér oda, előre nem lehet tudni. utólag viszont nem kellett volna így kiakadnia rád...
meg kéne beszélni, bár ilyen stílus után sok jót nem remélnék a továbbiakkal kapcsolatban...
12/15 anonim válasza:
(amúgy sehol nincs most 35 fok......)
13/15 anonim válasza:
Saccoltam, de most megnéztem a hőmérőt, nálunk most árnyékban van 30 fok. : )
14/15 anonim válasza:
hívott a pláza? cic-cic plázacic...
15/15 BlackSword válasza:
Már bocsi, de jogosan akadt ki... Ha valami meg van beszélve 12:30-ra mondjuk, akkor illik legkésőbb 12:26-ra ott lenni... Ahogy a mondás is tartja: a pontosság a királyok udvariassága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!