Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy ez a távolság kettőnk között? :S Ez már távkapcsolat lenne?
Figyelt kérdés
Budapest környékén lakunk mindketten,csak pont a két ellentétes végén,nem Bp már,csak a "szélén",én picit arrébb.2010. jan. 3. 15:53
1/9 anonim válasza:
köztünk 120km van az a távkapocsalt nem atiétek
2/9 anonim válasza:
Köztünk 160km van...ez távkapcsolat. Attól is függ, hogy mennyi idő kb még elértek egymáshoz?
3/9 anonim válasza:
Számít ez? Azt döntsd el, hogy akarsz-e járni Vele vagy sem. Egyébként Budapest két vége BKV-val másfél-két órára van egymástól, szerintem azt ki lehet bírni...
4/9 anonim válasza:
Köztünk 100 km van, ez távkapcsolat.Nálatok szerintem még nem az.De ennek szerintem nincs is jelentősége:ez még nem távolság, pláne, ha nagy a szerelem:)
5/9 anonim válasza:
Mi is Budapest környékén lakunk, ellentétes irányban... Csak azzal a különbséggel, hogy én 50 km-re ő pedig 40 km. Vagyis összesen 110 km különbség. Ez távkapcsolat. Szóval busz, metro, vonat... De kibírható!
A ti esetetek könnyebb, szóval ez ne tartson vissza, ha annyira akarjátok egymást!
Mindennap tudtok találkozni, nálatok is Bp. úgymond az összekötő, szóval, ha időigényes lenne egymáshoz rohangálni akkor Bp-en kerestek egy középutat és elmentek ott csavizni! :)
6/9 anonim válasza:
Mielött útnak indulnátok egymáshoz, azért a kétheti hidegélelmet ne felejtsétek otthon.
7/9 anonim válasza:
Hát, ez azért még igencsak messze van a távkapcsolattól.
De mégis mi a baj?
8/9 anonim válasza:
Köztünk 360 km...De nem ez a fontos, hanem az, hogy jól meglegyetek együtt. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Jó tudom,hogy ennél sokkal de sokkal nagyobb távolságok is léteznek,de azok már távkapcsolatok,és én ezt szerettem volna mindig "elkerülni". Természetesen mostmár hogy ismerem,nem akadály,nem érdekel a táv.:) Csak arra voltam kiváncsi,hogy ez már annak számít-e. Köszönöm a válaszokat:)
2010. jan. 3. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!