Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok igazán szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok igazán szerelmes lenni?

Figyelt kérdés

Van, hogy tetszik egy-egy srác, és egy ideig odavagyok értük, de aztán úgy gondolom mindig, hogy egyikbe sem tudnék úgy beleszeretni, hogy nem tudnám az életem elképzelni nélküle, nem tudnék nélküle élni.

Ez normális?

23/L

2014. jún. 18. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, lehet, hogy nem neked találták ki a szerelmet, van ilyen, én is ilyen vagyok. 25/L, ha van kérdésed írj privit.
2014. jún. 18. 10:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány intelligens sráccal volt dolgod?:D
2014. jún. 18. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Van ilyen, de az is lehet hogy eddig nem találkoztál olyan sráccal.
2014. jún. 18. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért mert az igaz szerelem ritka, sajnos! Velem a csajok voltak túl sablonosak, jött a csalódás bennük. Aztán már az ember nem is tudja mire számítson..
2014. jún. 18. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Az apádra vezethető vissza. Valószínűleg nem volt előtted apa példakép, vagy negatív volt, nem alakult ki benned a férfiakra való felnézés, bizalom. És, mivel eddig is meg voltál e nélkül, nem igényled a fiú társaságot. Amit az elején érzel velük szemben, csak ösztön.
2014. jún. 18. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!