Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelmes vagyok egy olyan fiúba aki már jár valakivel. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy problémám h nagy valószínűséggel egy olyan fiúba vagyok szerelmes aki mással jár. Mindig engem nézz ha meglát és mosolyog néha és teljesen szerelmes lettem belé. Ha tényleg jár valakivel eszem ágában sincs szétválasztani a fiúval még ha szeretem is mert nem ilyen lány vagyok. Mit tegyek h elfelejtsem és hogy ne fájjon annyira ez a érzés? 1 éve nincs párkapcsolatom igy nagyon nehezn leszek szerelmes és még most is ez...2014. jún. 15. 23:45
1/2 anonim válasza:
Én F vagyok és van barátnőm... és rengeteg olyan barátom van aki átbaszta a lányok többségét és most a facebookom azzal van tele, hogy "miért nincs egy normális lány".... gondolj bele. Sőt még a barátnőmre is írogattak ismerőseim akikkel megbeszéltem a dolgokat.. szóval mindezek a dolgok azért vannak mert a férfi társaim többségében nincs erkölcs, intelligencia ÉS GERINC (Tisztelet a kivételnek!). Szóval ha nem akarsz galibát felejtsd el azt a gyereket! De előbb mindenféleképpen beszéljétek meg mit éreztek egymás iránt, de naiv ne legyél!!! Mert ha tudja hogy bejössz neki akkor rögvest kihasználja az alkalmat! Szóval, hogy ne fájjon? Kerüld a társaságát, flegmázz vele és meg fog oldódni a problémád.
2/2 A kérdező kommentje:
Igazad van kerülnöm kell mert csak szenvedni fogok. A nyári szünet pont most alkalmas hogy ne lássam ugyanis mindig suliba menet láttam. Köszönöm a választ:)
2014. jún. 15. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!