Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szinten csalódtam is benne. Szerintetek hagyjam ott v ne?
Figyelt kérdés
az egyik legjobb barátomnak(lány) van pasija.de az utóbbi időben egyre több időt töltött velem,lassan már többet mint a fiújával.folyton kéri h legyünk kettesben és mikor így vagyunk ő mindig flörtöl.nem tagadom emiatt kezdem megszeretni másképp is mint barát.már többször volt olyan h csókolóztunk és már petting is volt.már kérdeztem tőle h most engem szeret-e v nem;akar-e vmit v nem.erre azt mondta h van barátja és különben sem tudna velem elképzelni egy párkapcsolatot.oké, innen már mindenki gondol amit akar.de szerintetek kellek neki másra v tényleg ennyie r*bi?hagyjam ott v ne?2014. jún. 18. 09:35
1/9 anonim válasza:
Sak alkalmi kis szórakozásnak tart
2/9 anonim válasza:
Elég ribi. Khasznál. Felejtsd el, mert ez csak neked rossz!!
3/9 anonim válasza:
Azért én egyszer jól elkapnám...
4/9 anonim válasza:
Bohócot csinál belőled. Én a helyedben óvakodnék.
5/9 anonim válasza:
Igen, egyszer én is jól elkapnám :D Vedd ezt tanácsnak, utána meg hanyagold kicsit a dolgot :)
6/9 anonim válasza:
Szerintem hagyd ott, mert kihasznál és még a barátját is megcsalja.. ez nem normális.
7/9 Beviz Elek válasza:
én a barátját sajnálom. te lehet hogy elkerülöda lányt, de a következö nem fogja...
megraknám és szólnék a srácnak hogy mi az ábra. esetleg még közösen nevelöcélzattal meg is aláznánk nyilvánosan
8/9 anonim válasza:
Amilyen a mosdó olyan a törölköző!
Használd ki a lehetőséget és hagyd a francba.
9/9 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el.Csak kihasznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!