Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám nem kedveli a barátomat, mit tehetnék?
Előre leszögezem: nem kellenek a bántó válaszok se rám, se a páromra nézve. Kaptunk mi már eleget.
Én 16 éves vagyok, barátom 22. Igen, nagy köztünk a korkülönbség, tudjuk, de akárhogy nézzük, nekünk ez eddig nem jelentett problémát és nem is fog. Mi már két és fél éve együtt vagyunk, és a lényeg, hogy anya kifejezetten ellenszenves irányába. Bármiről is van szó, a barátom tabu , pedig ő is mindent megtesz a jobb viszonyért, de egyszerűen hajthatatlan. Valakinek van ötlete arra, hogyan változtathatunk ezen? Egyáltalán nem jó így...
Szerintem itt a probléma forrása a tanulásod, megértem anyukádat, félt, hogy nem fogsz tanulni, érettségizni, mert elveszi az eszedet.
Ülj le vele beszélni kettesben, kérdezd meg tőle, hogy mi bántja pontosan, mitől félt?
Ha nem C kategóriás és nem néger/török/kínai akkor pláne nem kell féltenie.
a barátoddal van a hiba
egy anyát a legkönnyebb levenni a lábáról. a barátod tenyeréböl kellene egyen.
volt egy érdekes anyával dolgom, féltette a kislányát és mindig a magánéletünkben akart turkálni. elsö hetekben este idöre kellett hazakísérni a lányát (KÍSÉRNI, NEM KÉSVE), hamarosan a lánya nálam aludhatott pedig az exem kikotyogta hogy ki akarom kötözni
az apák nehéz témák...
Első: értem, csodálatos lesz, majd ha szülővé válsz, és hasonlóan konzervatív nézeteket fogsz vallani. Nem mindig a kort kéne nézni, hanem néha azt is, milyen emberrel van dolgod.
Második: Pedig nem teljesítek rosszul az iskolában, érettségi tantárgyak matematikak kivétel mind 5 (na meg az irodalom 4, de az változtatható). Ezek pedig úgyis jövőre számítanak, kijavítható. Ráadásul az iskolánkban vannak próbaérettségik, a töri pl 100%-os lett nekem. Ebből észrevehetné, hogy nem veszi el az eszem... :(
Ha megkérdem tőle, csak tagadja, hogy nincs vele baja meg stb stb.
Ráadásul barátom végig jeles volt gimnáziumban, jó lett az érettségije, jó főiskolára jár, szóval ezt a részét se értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!