Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat külföldivel?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kíváncsi vagyok rá hogy nektek hogy ment ez az egész ismerkedés, összeköltözés esetleg a nyelv amin közösen beszéltek. Hogy ismerkedtetek meg? Hogy állt a közös nyelv mikor megismerkedtetek? Engem egy portugál fiúval hozott össze a sors aki itt tanul/dolgozik/él Magyarországon és munka közben ismerkedtem meg vele. Elején az angol nagyon döcögősen ment nekem de mostmár elég jól megy. Most költöztünk össze és eddig minden simán megy.2014. jún. 17. 09:51
1/3 anonim válasza:
17 éves koromban volt egy netes kapcsolatom egy angol lánnyal. Vagyis majdnem. Értelemszerűen az interneten ismerkedtünk meg, és webkamerán kívül nem is láttuk egymást.
2/3 anonim válasza:
Londonban elek es ket eve vagyok egyutt a baratommal aki angol.
Egyertelmuen az angol a kozos nyelv, de "tanitom" magyarul. Par szot tud. Szerintem soha nem fog megtanulni magyarul, de legalabb erdeklodik. Amugy nem is varom el tole es kulonosebben nem is foglalkoztat a tema.
3/3 anonim válasza:
Egy lengyel fiúval hozott összes a sors Angliában. Az itt élők többsége lengyel ezért néha kicsit kellemetlenül érint, hogy nem értem mit beszélnek, de már folyamatban van a nyelvtanulás mindkét részről : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!