Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, hogy szeretném ha megváltozna?
Lehet hogy szeretné ezt ő is, csak nincs pénze. És ha esetleg erre utalsz, akkor lehet bántja majd őt a dolog.
Pl nekem a szüleim nem tudtak kontaklencsét venni mert nem volt rá pénzük, vagy divatos ruhákat mert nagyon drága stb.
Szemüveges voltam, és egyszerű ruhákban jártam.
A barátom úgy ismert meg, hogy egyszerű ruhákban járok, szemüveges vagyok elfogadott olyannak amilyen vagyok. Azóta eltelt 3 év, lett állásom megtudtam magamnak venni a kontaklencsét nincs szemüvegem, csak otthon hordom, vettem magamnak divatos nyári egyberuhákat, rövid farmernadrágokat stb. Igy is és úgy is szeret, bármi van rajtam, vagy bárhogy van a hajam. Mondjuk a hajam hosszú hullámos és barna. Se nem festem, se nem egyenesítem, és ez neki így tetszik.
Kérdezem én, miért szeretnéd megváltoztatni a barátnődet, ha így jöttél vele össze? És így fogadod őt el? Előtte mielőtt változtatnál rajta kérdezd meg őt is, hogy ő jól érzi-e magát így a bőrében ahogy van?
Nem értelek, hogy miért kéne megváltoztatni őt..., ha így szeretted meg? Vagy mielőtt összejöttetek is gondoltál arra, hogy megváltoztasd?
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!