Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ha a barátnőmnek nagy a hangulat ingadozása?
16F 17L
Nagyon jól megvagyunk nem fogom dobni
#1 ez nem segít
Talán te ezt tennéd...
Kedves Kérdező! Már az is tök pozitív, h nem szarod le a barátnőd. Szerintem érdemes lenne kideríteni, hogy miből adódnak ezek a hangulatingadozások. Stressz, betegség, menstruacio stb. Ezer oka lehet. Hogyan viselkedik ilyenkor?
Én lány vagyok, és nekem is sűrűn előfordul h szar napom van, depis vagyok stb. Ilyenkor arra vágyom, hogy a párom legalább megerdeklodje h mi a baj, segíthet e valamiben stb. Szerencsés vagyok, mert általában mindig kitalál valamit, amivel visszazokkent a való életbe. Ha maganyra vágyom épp, mehet sörözni :)
én is hajlamos vagyok arra, hogy hirtelen vannak hangulatingadozásaim, de azért nem olyan súlyosak, pl. olyan szokott lenni, hogy a suliban még tök jó kedvem van, amikor meg hazaérek akkor meg tökre világvége hangulatom van
mondjuk ebből általában nincs probléma, a legjobb barátnőmmel néha előfordul, hogy bunkózok, de ezt el is mondtam neki, hogy ilyenkor ne vegyen komolyan, mert ilyenkor a hormonok veszik át a hatalmat :D meg ő is ilyen, úgyhogy ebből nincsenek veszekedések
na de visszatérve a kérdésedre, legyél vele türelmes, kérdezd meg tőle, hogy ilyenkor jobban szeret egyedül lenni, vagy ha inkább mellette van valaki
aztán amikor lenyugodott, akkor beszélj vele, mert lehet, hogy szar napja volt, vagy felgyülemlett benne a stressz vagy hát ja, épp menstruál :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!