Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges? Volt már 10 évnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges? Volt már 10 évnél tovább tartó párkapcsolatod, ami esetleg a házasságig is elért?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy kb. 14 éves kortól huszon valahányig :) Azt is írjátok le, ha a házasságot is megélte a kapcsolatod. és légyszíves kort is. 16/L
2010. jan. 3. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Olyan kell, aminek szakítás lett a vége 10 év után? Csak mert így jött ki a kérdés. De ilyet még csak nem is ismerek.
2010. jan. 3. 12:13
 2/6 A kérdező kommentje:
az is jó, de az is ha együtt maradtak az illetők :)
2010. jan. 3. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
legjobb barátom kb 14-15 évesen jött össze a barátnőjével. Tavaly eljegyezte, idén szeptemberben lesz az esküvő. Most 25 évesek vagyunk (Srác is, menyasszonya is, én is :))
2010. jan. 3. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Nagybátyámék 15-16 éves korukban jöttek össze és 10 évet voltak együtt, asszem. :)

Mrs. Chef

2010. jan. 3. 13:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Nővéremék 15 évesek voltak amikor össze jöttek .

3 éve volt az esküvő (L)

És már 15 éve egyűtt vannak (:

2010. jan. 3. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Akkor nekem is lenne példám. Párom anyukája 14 volt mikor összejöttek (apukáját nem tudom). Párom most 23 éves, szülei még mindig együtt. 24 éve házasok és lassan 30 éve vannak együtt.

2010. jan. 3. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!