Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmet vallottam, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet vallottam, miért nem válaszol?

Figyelt kérdés
Kezdettől fogva vonzónak találtam egy munkatársnőmet akinek nem volt senkije. Barátok lettünk, elmentünk ide-oda, de igazi randi még nem volt. Mielőtt erőt vettem volna magamon, hogy randira hívjam, egy közismert közösségi oldalon tudtam meg hogy ünnepek előtt lett barátja, teljesen bepánikoltam (inkább kikészültem) és e-mailben szerelmet vallottam neki, mivel ünnepekre hazament vidékre. Egyik levélre sem válaszol én meg nem akarok írni, nehogy zaklatásnak vegye. Mi történhetett, miért nem válaszol?
2010. jan. 3. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Azért mert van barátja :)

Most mást nem tehetsz csak maradsz hozzá kedves.A legfontosabb,hogy tudja,hogy rád számíthat ah van valami baj.Nem biztos,hogy vele fogja leélni az életét,szóval az is egy megoldás,hogy vársz rá.

Vagy továbblépsz.

2010. jan. 3. 11:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt hittem, azért az a minimum, hogy felnőttként megbeszéljük a dolgot frissiben, melegében. Speciel most megalázva érzem magam (és nem azért mer mással jár, hanem mert xarik rám ) és nem leszek vele egyáltalán kedves.
2010. jan. 3. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Na erre én is kíváncsi lennék, hogy ilyenkor a nők miért nem tudnak válaszolni!? Van, hogy egy évig semmi válasz ... na ezzel mit lehet csinálni? Mert én sem tudom.

Aztán vigyázz, mert ha mégis meg szeretnéd ezt beszélni vele akkor az jön, hogy zaklatod és hagyd békén!

Ha tényleg fontos neked, akkor próbáld meg ezt vele megbeszélni!

Drukkolok neked, remélem te nem jársz úgy, hogy évekig szenvedsz mialatt ő úgy bánik veled mint a szeméttel.

2010. jan. 3. 11:48
 4/5 anonim válasza:
Biztos megijedt.
2010. jan. 3. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak magad okolhatod, addig töprengtél a dolgokon amíg 1 napon elvitte más, aki nem e-mailben hanem a két szép szemébe elmondta mit érez iránta...
2010. jan. 3. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!