Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mitévő legyek a jelenlegi párkapcsolatomban?
használd jól ki, utána dobd a francba.
addig mindenki happy, utána úgy meg fog utálni, örökre békén hagy.
ha nagyon szarul van majd rendbe tesszük itt a lelkét.
légy egóista, a nők is mind azok. amit ki lehet ki kell használni.. nem érdemes foglalkozni ezeknek az érzéseivel, én foglalkoztam, rá is baxtam.
keféld szét ha ember vagy!!
figyelj, én akármennyiszer voltam rendes nővel
1) sose kaptam semmilyen formában vissza.
2) MINDIG ÉN VOLTAM A VÉGÉN A TETŰ, amikor segítettem abból is kihozták hogy szemét vagyok!!!!
a férfiak más tészta, ha jófej vagy velük többnyire visszaadják valahogy (különben elhasaltam volna az angol érettségin ha nincsenek fiúk a teremben-), úgyhogy az az általános tapasztalatom hogy ne sajnáld meg soha a nőket, ígyis-úgyis szemét leszel a végén, akkor legalább élvezd is a dolgot... lányok lehet lepontozni, hidegen hagy!
teljesen.
még egy tapasztalat:
amikor epedeztem akármi nőért le se tojta a fejem.
amikor szivattam őket össze-vissza kerestek, nem hagytak békén.
ha ez kell nektek éljünk így, nekem menni fog..!
Ui.: pár éve még naívan azt hittem a jóindulat meg az ilyenekkel jutsz előre. na nem. avval csak lecsúszol... kussolok, használd ki hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!