Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazudott. Az első szexünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudott. Az első szexünk után mondta el, hogy szűz volt. Ti szakítanátok?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondta, hogy előttem már vagy 5 nővel volt. Sokat beszéltünk a szex témáról, és mindig mondtam neki, hogy engem nem érdekel, hogy kinek hány partnere volt.

Aztán megtörtént az első szeretkezés... Az elején érezhető volt nagyon a tapasztalatlanság, de pont a végére belejött.

Utána vallotta be, hogy igaziból még nem is volt nővel. Kérdeztem, hogy miért hazudott, és erre azt mondta, hogy ha nem tette volna, akkor nem is jutottunk volna el eddig, mert elhagyom, vagy össze sem jövök vele. Én emlékeztettem, hogy világosan elmondtam, hogy nekem semmi bajom azzal, ha egy srác szűz, nem érdekel az előélete, erre a válasz: "Hagyjál már, pontosan tudom, hogy egy nőnek azt sem lehet elhinni, amit kérdez.".

Én iszonyút csalódtam benne, és nagyon a szakítás felé hajlok.

Szerintetek?

Ő 22 éves, én 21.

2014. jún. 15. 20:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azt mégis hogy magyarázzátok meg, hogy életemben 3x voltam szerelmes, mindhárom ismerkedés sínen volt: randik, programok, romantikus esték, vacsora, kedveskedések. Csupán addig tartott az idilli állapot, amíg be nem vallottam, hogy még soha nem voltam nővel. Mindhárom esetben a hölgy azonnal menekülni kezdett, s arról nem beszélve, hogy a barátnőknek milyen módon lettem lehordva. Olyan hölgyektől kaptam mindezt, akikbe szerelmes voltam. Most 31 évesen szűzként nőre se merek ránézni, nemhogy megszólítani őket. Őszinteség? Ezt értem el az őszinteségemmel!
2014. jún. 16. 00:24
 32/36 anonim ***** válasza:
22%

én mindig bevallom, mondjuk úgyis 16 évesnél idősebbel nem nagyon kezdek meg nem is érdeklem őket xD

F20

2014. jún. 16. 00:28
 33/36 anonim ***** válasza:
Szerintem sokat csalódhatott. Nem szép ez a kifakadás, de ez bizalmatlanságra vall. Neki is jobb lett volna, ha elmondta volna, hogy még szűz. Mondjuk a hazugság akkor se szép dolog, persze szerintem magánügy, hogy ki, és ki nem az. Ha nem nemibeteg, akkor nekem nem tartozna elszámolással. Én adnék neki esélyt, mert lehet ez a bizalmatlanság változik, de nem velem történt meg szóval én objektív vagyok.
2014. jún. 16. 01:23
 34/36 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Mi a helyzet, van azóta valaki?
2014. okt. 18. 09:43
 35/36 anonim ***** válasza:

Ha ilyen buta, és ilyen véleménye van:"Hagyjál már, pontosan tudom, hogy egy nőnek azt sem lehet elhinni, amit kérdez."

Én eltakarítám a háztól.

2016. jan. 14. 19:20
 36/36 anonim válasza:

kérdező, végül szakítottatok?

neked hányadik partnered volt a srác?

2016. máj. 25. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!