Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazudott. Az első szexünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudott. Az első szexünk után mondta el, hogy szűz volt. Ti szakítanátok?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondta, hogy előttem már vagy 5 nővel volt. Sokat beszéltünk a szex témáról, és mindig mondtam neki, hogy engem nem érdekel, hogy kinek hány partnere volt.

Aztán megtörtént az első szeretkezés... Az elején érezhető volt nagyon a tapasztalatlanság, de pont a végére belejött.

Utána vallotta be, hogy igaziból még nem is volt nővel. Kérdeztem, hogy miért hazudott, és erre azt mondta, hogy ha nem tette volna, akkor nem is jutottunk volna el eddig, mert elhagyom, vagy össze sem jövök vele. Én emlékeztettem, hogy világosan elmondtam, hogy nekem semmi bajom azzal, ha egy srác szűz, nem érdekel az előélete, erre a válasz: "Hagyjál már, pontosan tudom, hogy egy nőnek azt sem lehet elhinni, amit kérdez.".

Én iszonyút csalódtam benne, és nagyon a szakítás felé hajlok.

Szerintetek?

Ő 22 éves, én 21.

2014. jún. 15. 20:22
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lesz neki nélküled.
2014. jún. 15. 20:28
 12/36 anonim ***** válasza:
szerintem élvezetesebb is lehetett volna az együtt lét ha elárulja az igazat
2014. jún. 15. 20:29
 13/36 A kérdező kommentje:

"szerintem élvezetesebb is lehetett volna az együtt lét ha elárulja az igazat"

Ez így igaz. :) Imádtam volna a tudatot, hogy első szex neki, lelkem kitettem volna érte még ezerszeresen is, mint így. Főleg, hogy azt az 5 nőt mind egyéjszakásnak hazudta...

2014. jún. 15. 20:32
 14/36 anonim ***** válasza:
61%
Ilyenkor utólag minden lány ezt mondja, de ha akkor az elején ezzel kezdik akkor korántsem ez szokott lenni a vége...
2014. jún. 15. 20:34
 15/36 A kérdező kommentje:

Magasról teszek rá, hogy a többi csak mit tesz, és most szépen fejeztem ki magam.

Volt szűz barátom, az elején tudtam már, hogy szűz, és együtt voltunk 2 évig, és jó volt a szexuális életünk.

Kicsit sem érdekel, hogy mennyi luvnyával volt vagy nem volt.

Döntöttem amúgy, repül még ma.

2014. jún. 15. 20:37
 16/36 anonim ***** válasza:
61%
jól teszed! ostoba pöts a gyerek. férfi létemre képtelen vagyok megérteni és elfogadni a b aromságát.
2014. jún. 15. 20:38
 17/36 anonim ***** válasza:
40%

Én azt mondom, hogy ettől nagyobb bajod egy férfivel soha ne legyen.....hidd el, másoknak ettől sokkal nagyobb dolgokban hazudnak, de ahogy érzed.

Azért meg lehet őt is érteni, én nőként teljesen meg tudom érteni a szándékát, és inkább kedvesnek tartom, hogy félt attól, hogy esetleg elveszít ha megtudod hogy szűz, minthogy szándékos rosszindulatot feltételezzek.

Ha szereted, de igazán, akkor ettől sokkal nagyobb gondban, bajban is ki kell majd mellette állnod, de ha neked ez már most nem megy akkor hagyd.....nem vagy való neki :)

2014. jún. 15. 20:38
 18/36 anonim ***** válasza:
11%
Végül is a barátod elérte a célját :)
2014. jún. 15. 20:39
 19/36 anonim ***** válasza:
0%
pedig igaza van a barátodnak, okos gyerek és látszik, hogy sok ösztönös lánnyal találkozott már! Én is inkább hazudom, hogy tapasztalt meg menő vagyok, mint egy lúzer és így tényleg jobban kellek a lányoknak, amúgy meg még randizni sem akarnak velem... ennyit rólatok lányok -.-
2014. jún. 15. 20:40
 20/36 anonim ***** válasza:
79%
hányingert kapok ettől a sok semmirevaló, ostoba, utolsó taigetosz-szükevénytől! nem veszitek észre, hogy ez a kérdés épp nem titeket igazol, hanem azt, hogy van olyan nő, aki a hazudozással és a lenézéssel fogtok elveszíteni?! szégyen, hogy ti nevezitek magatokat férfiaknak. undorítóak vagytok, helyettetek is szégyellem magam.
2014. jún. 15. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!