Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy csókolózás előtt hallja a barátom ahogy nyelem a nyálat? XD
Nem tudom, mikor csókol meg, de ha sok nyál van a számban, akkor szar.:D Ezért gyakran nyelem a nyálam mikor esély van a csókra, és sztem ezt a barátom is hallja. Mit csináljak?:S
16/L
Gáz vagy, szerintem ásd el magad élve.
Legyen mindig nálad egy zsepi vagy rongy én amikor nem figyel fel tudod fele itatni a nyálad, mert ugye minden embernek van, és minden ember lenyeli.
Szal igy el tudod kerülni, hogy ne hallja hogy te LENYELED A NYÁLAD
Sorry
T
Ne nyeld le vazze, köpd ki oda mellé, sőt ha olyanod van, még slámolj is egyet. Ha ragaszkodsz a lenyeléshez, akkor meg fingj egyet, amikor nyelsz, tuti nem a nyállenyelős hangon fog rágódni az ipse!
Jó nyálcsatát:)
Szerintem aranyos :)
Ebből is látszik, hogy nagyon meg akar nekem felelni, nem akar szarul csókolni. Az a kis baki meg hogy hangos szerintem belefér.
23/f
Az első gondolatom ez volt: Nagyobb gáz, ha fingasz. xD
Viccen kívül... Kizárt dolog, hogy hallja. Ha kételkedsz benne kérdezd meg. :D Maximum kinevet. ^^
téged se az eszedért szerethetnek
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!