Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lekéstem a buszom és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lekéstem a buszom és nem aludhattam barátnőmnél?

Figyelt kérdés
Tegnap, miután barátnőm nálunk volt, az utolsó busszal (20:46) hazament én meg mentem vele, mert általában még így is hazakísérem, nehogy baja essen este. Miután elkísértem egy darabig, nekem vissza kellett fordulnom a buszmegálló irányába és menni a legutolsó buszomhoz ami 22:40kor indul. 25 kilométerre lakunk egymástól, de tegnap lekéstem a buszom. Apa nem akart értem jönni kocsival, hiába hívtam fel azt mondta, aludjak a barátnőmnél, haverok mind buliba voltak és nem vezethettek mert ittak. Barátnőmet felhívtam mi a helyzet, azt mondta megkérdezi az ott alvást. Megkérdezte, ott is aludhattam volna, de mikor meghallottam, hogy anyukája azt mondta biztos direkt késtem le a buszom hogy ott aludhassak, el ment a kedvem ettől az egésztől főleg, hogy az ott alváshoz a kikötés az lett volna, hogy nem aludhatunk együtt. Ezek után megmondtam hogy én így nem megyek oda ha ennyire zavarok, megpróbáltam stoppolni. Az első autó amit lestoppoltam felvett, de csak 2-3 kilométert tudott vinni, mert utána más irányba ment. Mondtam hogy nekem az is jó, mert legalább az elágazóig eljutok, onnan meg már mindenki arra megy ahova én. De hiába vett fel a legelső autó, a többi 20-30 cseszett megállni. Ezek után barátnőm elindult lefelé hozzám, de anyukája kizárta otthonról. Mikor elindult azt mondta ha kilép azon az ajtón, nem mehet vissza. Késő volt ekkor már, olyan fél 1 körül járt az idő. Ahogy jött le hozzám barátnőm, egy régi barátnője elment mellette kocsival és észrevette, felvette, barátnőm mondta hogy lekéstem a buszom, ezért a csaj hazahozott. Barátnőm ott aludt a csajnál. 18 évesek vagyunk, decemberben 19. 1 éve és 8 hónapja járunk, majd miután lekésem a buszom mert hazakísértem a barátnőmet, ezt kapom anyukájától. Ahhoz már hozzászoktam hogy nem alhatunk együtt, de még ilyenkor sem lát szívesen? Barátnőm meg rám haragszik hogy miatt került bajba. Komolyan legközelebb inkább hazagyaloglok. Vélemény? Normális ez így?

2014. jún. 15. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne legyél hisztis ku-.rva. Legyél inkább férfi. Ne picsogj ilyeneken, mint hogy mit kapsz az anyjától. Kit érdekel az anyja?

20/F

2014. jún. 15. 11:25
 2/3 anonim ***** válasza:
én ezek után hazagyalogoltam volna, már most vagy aludtam volna valami buszmegállóban.
2014. jún. 15. 11:35
 3/3 anonim ***** válasza:

barátnőd minek indult el? mármint semmivel nem lesztek előrébb, ha ő is kint tölti az éjszakát...

hazagyalogolsz vagy lecsövezel valahol reggelig aztán annyi... a szülők furák, el kell fogadni, de nem az anyját veszed el, hanem a lányát:) (bár az meg olyan lesz mint az anyja:D)

megértem, hgoy nem akartál nála aludni, de ne csinálj belőle ügyet, végülis a lehetőséged megvolt arra, hogy ott aludj..

2014. jún. 15. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!