Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok (14-15), ti erről mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok (14-15), ti erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Van egy 15 éves barátnőm akivel kb 2 hete járunk, és olyan problémám van hogy nem mutatja ki a szeretetét..

Konkrétan arra gondolok hogy sosem mond "szépeket" (ami szerintem alap 1 kapcsolatban), csókot nem nagyon kezdeményez, ha valamilyen programot felajánlok neki (mozi) és megkérdezem van-e kedve hozzá akkor húzza a vállát (neki "mindegy" <- gondolom én), ha átmegyek hozzá a telefonját bújja (most kapott újat tehát lehet ezt túl reagálom).

Sokan biztos azt gondoljátok hogy éretlen egy kapcsolathoz, amit én alá is írnék mert idáig 1 hónapos kapcsija volt és elég komolytalan ráadásul átverte a csávó, a kapcsolatunk elején azért nem akart velem összejönni mert félt hogy nem vagyok biztos az érzéseimben.

14 és 15 év körüli lányok: Ti mit gondoltok erről? Szerintetek szeret/kedvel csak nem tudja hogy mit kellene jobban csinálnia, vagy csak játszik velem? Mert én kezdek már komolyabb érzelmeket érezni iránta, és nem szeretnék később pofára esni. :/

2014. jún. 15. 07:01
 1/4 anonim ***** válasza:

ugyanez történt 2 honapja velem is egyszer még minden oké volt aztán utána alig irt nemis akart találkozni és facebookon szakitott arra hivtakozva ITT FIGYELJ : hogy kikell heverniez az előzőt. Rá két hétre nem viccelek összejött egy csávoval akit bnője hozzott össze vele..

szerintem rákérdezhetsz finoman hogy mi a probléma mert a te érdekedben jobb ha gyorsabban kiderül mert tudom milyen nekem is már elég komoly volt

2014. jún. 15. 07:32
 2/4 anonim ***** válasza:

(Nem lány volnék, de azért irok)

Csont ugyanebben a helyzetben vagyok én is jelenleg, egyenlőre még nem találtam meg rá a megoldást, szóval válaszokat gyerekek! :D

2014. jún. 15. 07:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Szimplan eretlen meg egy komolyabb kapcsolathoz. Vard meg, mig befejezi a kozepiskolai elso osztalyt. Azert azok az evek rengeteget dobnak az ember gondolkodasan.
2014. jún. 15. 07:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ebben igazad van, most megy szeptemberben 9.be, viszont nem szeretném kidobni, se megbántani.. Nagyon nehéz de ha ez van tudok várni, és ma mindenképp beszélni fogok vele. :)
2014. jún. 15. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!