Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérdemeltem? Meg. De akkor is fáj. A legnagyobb sablon.
Figyelt kérdés
Sokaknak volt ilyen.össze jöttem egy lánnyal...mesés volt...de nem tartott sokáig...mert egy szemét vagyok aki változtatni akart egy emberen de nem erőszakkal...a szavak erejével. Miért? Mert hülye voltam és nem fogadtam el pedig semmiség volt. A vége egy hevesebb szóváltás volt..veszekedésnek se mondanám...azóta nem nézünk egymásra...Az elmúlt idő alatt többször eszembe jutott...bárcsak uralkodtam volna magamon...bárcsak gondolkodtam volna...ha tehetném vissza mennék... tudjátok mit? Megérdemeltem... sajnáltatom magam? talán...de fáj...és rá gondolok...Sajnos már nem merek "bocsánatot kérni" Úgy érzem tudom a választ rá csak égnék vele...de fáj...tapasztaltak...hogyan felejtetettek?2014. jún. 14. 22:20
11/18 Költőnő? válasza:
mi a legrosszabb ami történhet ha bocsánatot kérsz?
legalább tudni fogod gondolatolvasás helyett?
12/18 BlackSword válasza:
Te kezdted tegnap a személyeskedést, én csak rávilágitottam, h hibás az érvelésed... Te anyád gyilkosának is megbocsátanál, ha bocsánatot kérne??? Naugye h vannak dolgok, amiket nem lehet megbocsátani...
13/18 anonim válasza:
Figyi.
Már privátban megbeszéltük kérdezővel. Teljesen feleslegesen görcsölsz itt.
14/18 BlackSword válasza:
Nem görcsölök... Bár sajnálom, hogy nem vállaltad itt mindenki előtt... Ez már gyávaság... Ráadásul nem a kérdező megbánása most a mérvadó, hanem a megbántott fél megbocsátása... Szóval most te reményt adsz neki, de ha a csaj meg elküldi a fenébe, akkor még jobban össze fog törni... Az meg akkor a te lelkesen fog száradni...
15/18 BlackSword válasza:
Mikor fogod megérteni, h egy kapcsolat kevésbé fontos, mint maguk az emberek...
16/18 anonim válasza:
legalább olvasni tanulnál meg.
Azt írtam, hogy kérjen bocsánatot. (kvázi ismerje el, ha hibázott) és azt ,hogy bármi lehet. (ez pedig igaz)
Ezen mi nem stimmel?
Te csak azért szóltál ebbe bele, hogy belém köthess. ez a nagy helyzet. És tényleg kitárgyaltuk, szóval tényleg felesleges is.
17/18 anonim válasza:
Mit nem vállaltam. Mivan? (néha olyan érzésem van, hogy szedsz valamit.)
18/18 BlackSword válasza:
Az, hogy bocsánatkéréssel nem lehet a dolgokat nem megtörténtté tenni... Mindig, mikor megbántasz valakit, üss egy szeget a kerítés lécébe, és mindig, mikor bocsánatot kérsz húzz ki egyet... A léc a kapcsolat... És ha nem lesz benne több szög, akkor nézd meg a lécet... Nem lesz olyan, mint új korában, mert tele lesz sebekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!