Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem?
Hát még mindig nem lépett fel:(
Írjak neki emailt?Ha igen akkor mit javasoltok, mi legyen benne,persze úgy hogy ne legyen túl nyomulós.
Írd meg neki,hogy nem ltátad fent mostanság msnen...Elfoglalt volt? Bárhogy is írjon és te fennt leszel .óra.perckor:D
sztem a legegyszerübb..:D
Vigyázz az ilyen 'nagyon futok a lány után' dolgokkal...
Ne lássa rajtad hogy mennyire érdeklődsz... Persze nem azt mondom hogy félvállról írogass neki, vagy bunkózz... Csak általában ha megérzik hogy valaki már az ujjuk köré van csavarodva, az már unalmas lehet... De ez sem igaz mindig:) Nehéz ügyek ezek... Sok sikert neked!
Hát ettől félek én is.De ha nem jön fel msnre akkor meg végképp nincs más esélyem.
Szerintetek hány nap után lenne érdemes írni neki?
Utolsó vagyok
Mondjuk szerintem hét közepén, szerdán - csütörtökön írhatnál neki egy e-mailt, vagy akár myvipen egy levelet.
Valami olyasmit mondjuk hogy éppen eszedbe jutott, és gondoltad írsz neki egy üzenetet, hogy merre jár, mit csinál... mert jó volt beszélgetni és jó lenne megint, ha ő is szeretné... stb stb...
Én ezt tenném, de ha nem ír vissza, akkor megvan az esélye hogy esetleg letiltott. De ha így is van, semmiképpen se fuss utána, ne írj neki többet, mert úgysem érne semmit. Szerintem...
De csak állj a dolgokhoz pozitívan! Menni fog az! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!