Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket nagyon zavar, ha a pasitok dohányos?
Mi a párommal 1 éve vagyunk együtt, de már vagy 4 éve ismerem és már legalább azóta dohányzik. Tehát amikor összejöttünk, tudtam mit vállalok, tudtam milyenek a szokásai és még ezek tudatában is beleszerettem. Ugyan én még soha nem cigiztem, ki sem próbáltam - és nem is akarom - de pár hónapig még nem is zavart, mert megvolt a rózsaszín köd stb, aztán egyre jobban irritált hogy folyton büdös a szája, a ruhája, a keze (amit ha megfogtam az enyém is bűzlött...). Elmondtam neki mindezt, és megkértem, hogy próbáljon meg leszokni. 1 hétig bírta, aztán mondta hogy nem akar nekem hazudozni, de ő újra rá fog gyújtani mert még nem érzi úgy, hogy le tudná tenni.
Megegyeztünk abban, hogy ha velem van akkor nem cigizik, egyébként meg rágyújthat.
Első barátom dohányos volt, jelenlegi nem dohányzik.
Ég és föld a kettő, soha többet nem kezdenék dohányossal. Már az illat is, a csókja, de ha továbbmegyünk, a pénisze íze, de még a spermája íze, illata is más, a jelenlegi barátomét imádom, az előzőtől rosszul voltam. Szóval igen, most már nagyon zavarna.
Tévedés, nem az ő dolga, ha kapcsolatban van. Az egy dolog, hogy a saját egészségére tesz magasról, de az enyémet ne sodorja már veszélybe.. Ritka önző ember az ilyen, ráadásul a jövőjére sem gondol, hogy majd ha lesz gyerek is, akkor neki egyrészt milyen példát mutat, másrészt a mi egészségünket is veszélyezteti, harmadrészt hamarabb fog elpatkolni itt hagyva a családjáz. Szóval én ilyenekkel nem kezdek, illetve egy barátom elkezdett dohányozni miután már össszejöttünk. Többszöri kérésre sem hagyta abba, ezért dobtam.
Nekem ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!