Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar mások boldogsága?
Mert neked nincs párod.
Keress te is valakit
Szeretem ezt a kérdést, mert én is ugyanígy vagyok:). A főkérdésre válaszolva: részben azért, mert akik boldogok, azok csak látszatboldogok: kineveznek valamit a "boldogságuk" tárgyának (pl.: társ...). Egyfajta álomvilágot képeznek maguknak, mert attól azt érzik, hogy jó. Ha ezt megpróbálja az ember bebizonyítani a másiknak, akkor azt lehülyézik. Másrészt viszont azért, mert (Te is kedves kérdező és én is) mi nem igazán találkoztunk ilyenfajta "boldogsággal", nehéz számunkra elképzelni, és ezért "zavaró" - vagy csak inkább reálisan látjuk a világot. A boldogság nem egyenletes dolog, csak a hibbantak gondolják úgy. Amúgy pedig:
"Az emberek többsége csendes kétségbeesésben éli az életét" (Henry David Thoreau), csak a "boldogok" ezt nem látják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!