Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem tudok belekezdeni egy kapcsoltba se egy fiúúval sem?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve, hogy nincs barátom. És tényleg jó lenne egy kapcsolat, mert hiányzik, de mindig csak addig jutok el, h megkérdik h járunk-e és én nemet mondok különböző okokk miatt...:(
egyszerűen azt érzem, hogy vmi miatt úgyis végeh lesz vagy nem működne és akkor megint ugyan ott tartanék mint most...
ha meg vki bejön és szeretném vele akkor abból meg semmih se lesz :(
2010. jan. 2. 20:54
1/4 anonim válasza:
Ezt a filmet szerezd meg, nézd meg, és a végén figyeld, hogy a hímringyó mit mond a kocsi mellett, miután leverte az öreget. Érdemes megfontolnod! :)
2/4 anonim válasza:
Eloszor is nm tudjuk a korodat masodszor ha felsz mienkit visszautasitsz annak hire megy es a fiuk mar nem probalkoznak veled mert azt gondojak hogy ugyis nem et mondasz kockasztassal egy kicsit nem lessz semmi bajad:D
3/4 A kérdező kommentje:
16éves vagyok...:)
2010. jan. 6. 20:37
4/4 A kérdező kommentje:
és ettől nem tartanak nyugii...
mert próbálkoznak...
csak én nem tok igent mondani
2010. febr. 13. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!