Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek más egy olyan fiúval kapcsolatban lenni aki nem cigizik, mint egy dohányossal?
Engem zavar. Egyrészt mert tudom, hogy mennyit árt a saját egészségének. Másrészt pedig a csók sem az igazi, ráadásul a ruhám, a hajam is büdös lesz, ha mellettem cigizik.
Ha a nő is dohányzik, akkor úgy könnyebb a dolog. Én a szagát sem bírom :)
Sosem tartottam magam kényesnek, de a dohányzó pasi külön történet...Az én párom is dohányzott a kapcsolatunk elején, de minden alkalommal,mikor rágyújtott, megjegyeztem neki, hogy nagyon nem szeretem a cigiszagot. A csókolózás, de még a szájra puszi sem esett jól ilyenkor.
De szerencsére megértette a problémámat és különösebb győzködés nélkül leszokott :)
Nálam kizáró ok, rögtön. Az egy dolog, hogy a saját egészségére tesz magasról, de az enyémet ne sodorja már veszélybe.. Ritka önző ember az ilyen, ráadásul a jövőjére sem gondol, hogy majd ha lesz gyerek is, akkor neki egyrészt milyen példát mutat, másrészt a mi egészségünket is veszélyezteti, harmadrészt hamarabb fog elpatkolni itt hagyva a családjáz. Szóval én ilyenekkel nem kezdek, illetve egy barátom elkezdett dohányozni miután már össszejöttünk. Többszöri kérésre sem hagyta abba, ezért dobtam.
Nekem ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!