Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nektek más egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek más egy olyan fiúval kapcsolatban lenni aki nem cigizik, mint egy dohányossal?

Figyelt kérdés
Vagy nem zavar ha valaki cigizik?
2014. jún. 13. 20:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem zavar. Egyrészt mert tudom, hogy mennyit árt a saját egészségének. Másrészt pedig a csók sem az igazi, ráadásul a ruhám, a hajam is büdös lesz, ha mellettem cigizik.

Ha a nő is dohányzik, akkor úgy könnyebb a dolog. Én a szagát sem bírom :)

2014. jún. 13. 20:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
De, zavar, soha nem jönnék össze olyannal, aki dohányzik.
2014. jún. 13. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar. bár a dohányos partnereimen sose éreztem a szagát, lehet azért.
2014. jún. 13. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hosszútávon a lehelete zavarna. Koca dohányossal jártam, de ő ügyelt arra, mikor gyújtson rá.
2014. jún. 13. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar ha cigizik.
2014. jún. 13. 21:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Sosem tartottam magam kényesnek, de a dohányzó pasi külön történet...Az én párom is dohányzott a kapcsolatunk elején, de minden alkalommal,mikor rágyújtott, megjegyeztem neki, hogy nagyon nem szeretem a cigiszagot. A csókolózás, de még a szájra puszi sem esett jól ilyenkor.

De szerencsére megértette a problémámat és különösebb győzködés nélkül leszokott :)

2014. jún. 13. 21:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Nálam kizáró ok, rögtön. Az egy dolog, hogy a saját egészségére tesz magasról, de az enyémet ne sodorja már veszélybe.. Ritka önző ember az ilyen, ráadásul a jövőjére sem gondol, hogy majd ha lesz gyerek is, akkor neki egyrészt milyen példát mutat, másrészt a mi egészségünket is veszélyezteti, harmadrészt hamarabb fog elpatkolni itt hagyva a családjáz. Szóval én ilyenekkel nem kezdek, illetve egy barátom elkezdett dohányozni miután már össszejöttünk. Többszöri kérésre sem hagyta abba, ezért dobtam.

Nekem ez fontos.

2014. jún. 13. 21:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Kizáró ok a cigi.
2014. jún. 13. 22:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez az a dolog, amiről a kedvemért le kéne szoknom. Nem vagyok az a változtatós fajta, ha valaki nem tetszik, nem kezdek vele... de sajnos sok klassz pasi bagózik, én meg attól hányok.
2014. jún. 13. 23:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Sose járnék bagóssal, fújj.
2014. jún. 14. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!