Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nehéz azt mondani, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz azt mondani, h szeretlek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
kimondani nem nehéz, inkább átérezni nehéz sokak számára :)
2014. jún. 13. 10:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem nehéz, de nagyon ritka az, amikor szerelmes vagyok úgy igazán!
2014. jún. 13. 10:44
 3/7 A kérdező kommentje:

A pasim szerint nem mondani kell, hanem kimutatni.

Erről azt gondolom, ha szeretne, ki tudná mondani.

2014. jún. 13. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

Garry Chapman: A szerelem pszichológiája

neked az 5 szeretet nyelvből a Kedves Szavak számítanak úgy látszik :) neki viszont más ezt a könyvet ajánlott mind2-töknek elolvasni hogy kitudjátok mutatni :)

#1-es voltam

2014. jún. 13. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát, vannak sarokkövek egy kapcsolatban. Az egyik az első csók, van az első szeretlek, az eljegyzés, első gyerek...

Ezek mindegyike bátorságot nyel. Ha valakinek nincs, akkor nehezebb az ügy.

2014. jún. 13. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Vannak olyanok, akik nehezebben öntik szavakba az érzéseiket. Mégis azt mondom, ha tudjuk, hogy a szerelmünknek jólesne néha hallani is és tényleg annyira szeretjük, akkor nem törik le a nyelvünk, ha néha kimondjuk.
2014. jún. 13. 11:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha igazán szeretsz valakit akkor nem nehéz kimondani. Ha meg nem tudod kimondani, vagy a párod nem tudja kimondani neked, akkor az nem szerelem.

Nálunk a férjem volt bátrabb, és a második randin elmondta hogy szeret.... aztán miután a leesett államat összeszedegettem, én is mondtam neki. Csak azért nem mondtam előtte, mert féltem hogy elijesztem. Amúgy azóta is havonta megkapom, hogy megijedtem a vallomástól, pedig nem igaz, csak meglepett:)

2014. jún. 13. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!