Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz ebből valaha valami?
Van ez a srác. 2 hete ismerkedtünk meg egy házibulin, ahol (utólag már kicsit bánom) sikerült az ágyban kikötnünk az este végére. Reggel mikor felébredtünk, összebújva beszélgettünk egy darabig, az ő mondandójában az is benne volt, hogy nem tud semmit ígérni jelen állapotában hosszútávra. Mondtam hogy oké, és megbeszéltük, hogy aznap este találkozunk nála. Ez végül elmaradt, én sem és ő sem volt olyan állapotban. :) Viszont elkezdtünk facebookon beszélni, és azóta ez megy nagyjából megállás nélkül. Mindig rámír, érdeklődik, tudni akarja hogyan élem az életem, mi érdekel, mit szeretek, mi a véleményem dolgokról. Viszont azóta sem pedzegeti a találkozást. Nekem nagyon szimpatikus ő, és hosszabbtávon is el tudnék vele bármit képzelni, de nem vagyok biztos benne, hogy bármit is szeretne a barátkozáson kívül, és erre a bizonytalanságra semmi szükségem az életemben.
A barátnőm szerint mondjuk csak lassú. Szerintetek?
Jó, akkor nem vagy az, csak ha kedved szottyan, lefekszel első este a pasival. Ezt mindenki nevezze, aminek akarja. A Te szótáradban a könnyűvérűség lehet, hogy azt jelenti, hogy minden nap másikkal, netán egy nap többel. Ez esetben nem vagy könnyűvérű. Az enyémben mást jelent, és biztosan vannak, akik így látják, és van olyan, akik úgy.
Ehhez képest bármilyen nagy tétben fogadok, hogy két hónap múlva nem lesztek együtt. Hogy össze se jöttök, vagy szétmentek, az kb. ebből a szempontból mindegy is. Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!