Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ez? Férfiak ti most melyiket preferáljátok inkább?
Miert van az hogy a pasik mindig azt mondjak hogy egy no legyen szép es legyen rajta mit fogni mert a Csontos nem jo. De egy buliba pl inkább a sovány csajokhoz mennek oda a pasik nem a kicsit formás nohoz akin van mit fogni. En is ilyen vagyok. Nem vagyok kövér csak van popsim meg cicim meg nem vagyok egy sovány típus de egyáltalán nem vagyok kövér. Szép arcom jo alakom es gyönyörű hajam van megis inkább mennek oda egy csúnyább de sovány csajhoz mint hozzam. Pedig igényes csinos vagyok es szépen öltözködom... Miert van ez? De nem csak bulikban hanem amugy is.
Normális válaszokat várok!!!! 19/L
Először is a pasik sok mindent máshogy állítanak itt, mint a aló életben :) Másodszor ami nekik szép és van mit fogni rajta az nagyon mást jelent nálunk lányoknál. :) Harmadszor nyugi nem a súlyod miatt fogsz kelleni avagy nem kelleni a fiúknak. Negyedszer pedig ne aggódj, mert mindenkinek más az ízlése van akinek 45 kilósak jönnek be van akinek a 90 kilósak, szóval valakinek tuti te vagy az álomnő :)
(Ezt már csak hozzátenném, hogy biztos teljesen reálisan látod a tested? Csak mert én 169/52 vagyok és nekem van olyan alakom mint Jennifer Lopeznek pl 4.5.6. képen azok közül mit belinkeltél. Szóval nem tudom te pontosan melyik J-Lo képekre gondolsz :)) De ez lényegtelen is egyébként, mert minden pasi másra bukik, szóval valahol valaki rád vár :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!