Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell az anyjának állandóan beleszólni, és állandóan tudatni az anyját minden szharról?
5 éve vagyunk együtt a barátnőmmel! Ha a barátnőmmel összeveszünk az anyja már tud róla, azt mondja nem árulja el, hanem látszik rajta.
Engem nem érdekel de az anyja állandóan elő vesz, hogy miért teszem tönkre a kislányát, miért hazudok, miért vagyok vele lekezlő, azt hiszem hogy az utca sarokról szedtem össze!
Most hazudtam neki, ő erre megtudta havertól a valóságot és elszámoltatott, nem kerestük egymást két napig, ma is azért hívott fel hogy miért én vagyok még fellázadva természetesen az anyja megint azzal jött hogy mit képzelek magamról.
Mit mondjak az anyjának legközelebb?
hagyd ott a f@sba ez csak rosszabb lesz
keress mást
hs pedig kellesz a csajnak utánad megy de kösd ki hogy az anyja nem szólhat hozzád nem hivhst fel telón
de sajna akkor is tudja majd uszitani a lányát ellened
szóval vigyázz
idétlen minden anyós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!