Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rossz kapcsolat ha szinte minden nap van veszekedés?
"de mindig meg tudjuk beszélni...."
ezzel magyarázod magadnak hogy nem érzed magad jól a kapcsolatban, de még szeretnéd helyrehozni. sok vita nem normális igen, az, hogy nincs egy véleményetek még nem jelenti azt hogy veszekedni kell. söt. szóval az rossz kapcsolat igen
2.5 éve vagyok ilyen kapcsolatba, hogy naponta megy a veszekedés!
Eddig úgy voltunk,hogy a szeretet stb...tehàt megbeszéljük...màsik nap kezdjük elõlröl! Az ember beleun egy idõ utàn...és ràjössz,hogy hiàba van a szeretet- szerelem-érzelem,a sok veszekedés halvànyìtja!
De tényleg nagyon nagyon szeretjük egymást csak minden nap veszekszünk valamin.....de szinte mindig a féltékenység.
És nagyon szeretnénk egymással maradni...
Ha ennyit veszekedtek, az szerintem azt jelenti, hogy mindketten önzőbbek vagytok a kelleténél. Gyúrjatok kicsit önzetlenségre, és javulni fog a helyzet!
24F
hát az ilyen kis veszekedések nem vészesek :)
szerintem a normális kapcsolatban szükség van néha erre is, ne csak mindig rábólintsunk arra, amit a másik mond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!