Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a bonyolult ügyben az én helyemben (egyéb infőkat lásd alant! )?
22 éves meleg (bocsánatot kérek a homofóboktól) fiú vagyok, és összejöttem egy érett gondolkodású, ám fiatal sráccal.
Ma bevallottam neki, hogy valószínűleg a melegségem kialakulásában az is közrejátszott, hogy ötéves koromban fajtalankodott velem egy pedofil "bácsi", ugyanis a fejemre zúdította, hogy rideg vagyok, és nem tudok a szexben eljutni a csúcsra.
Való igaz, hogy élvezem a szexet, és übergázosan szerelmes vagyok belé, de aktus közben úgy érzem, hogy mégsem vagyok ott. Pedig ő igazán figyelmes.
Ő az első igazi szerelmem, és vele jutottam el a szexben egy olyan pontra, ami nem csak vadság, hanem a jó érzés valami lelki harmóniával is társul, de mégsem az igazi (a korábbi partnereim - egy kivételével - csak tárgyként használtak).
Tavaly már voltam két pszichológusnál is: az egyik idősödő lélekdoki fintorgott, amikor elmondtam neki, hogy homokos vagyok (pedig náluk a tolerancia alap elvárás), a másik pszichomókus meg azért nem foglalkozott velem, mert szociológiát és társadalmi nemek ismeretét hallgatok az egyik egyetemen (ezáltal pszichológiát is oktatnak nekem), és amikor szakszavakat kezdtem használni, azt hitte, hogy tesztelni akarom, és csak kamuból mentem be hozzá.
És igenis, minden egyes aktusnál eszembe jut az az ötéves koromból való, undorító, ocsmány dolog, de nem tudok mit tenni.
Extrém a helyzet, ugye?
Szóval, még egyszer a kérdésem: Ti, kedves válaszolók, mit tennétek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!