Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért mond egy 30 éves férfi olyat, akivel nagyon rokonszenvesek vagyunk egymásnak, hogy 22 éves létemre még fiatal vagyok, s nem éltem ki magam?
Figyelt kérdés
Valójában részben igaza lehet, mert még nem érzem azt, hogy kikerültem a tombolós időszakomból, de vele el tudnám képzelni az életemet elég sokáig.
Nem akar csalódni bennem? Ezért mondta? Nem csalódna bennem..
2014. jún. 11. 14:08
2/4 anonim válasza:
Azért mondja mert ő is volt 22 és tudja milyen...ennyi.
3/4 anonim válasza:
Pl. azért, mert még ő sem élte ki magát, élvezi hogy most van egy 22 éves csaja, és úgy érzi, hogy jár neki még pár könnyedebb kötöttségek nélküli év. Sokkal empatikusabban hangzik az, hogy neked nem lenne jó, mint azt hogy bocsi de én nem akarom.
4/4 anonim válasza:
Szimplán lehet, hogy csak elvből nem jön össze ennyire fiatalabb lánnyal, főleg ebben a korosztályban. Én is elgondolkodnék h kell e egy ilyen fiatal lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!