Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít az arcbőr ebben az esetben? (Ez az egyetlen probléma, minden más tulajdonságom o. k. )
Lányok!
16 éves srác vagyok. Egyetlen problémám a bőrömmel van: Pattanások, néha 1<5 kisebb nagyobb gyulladás jelenik meg a bőrömön. Ez egy régebbi probléma, hosszú ideje teszek ellene, sokkal rosszabb is volt, de teljesen nem jön sosem rendbe a bőröm.Vékonyan használok alapozót, ez valamennyire elfedi, de csak mértékkel, így azért a nagyobb dolgok átlátszódnak,(súrlófényben kisebb dudorok) de 1-3 napon belül minden elmúlik, csak újak jönnek. Az arcom többi része sima, nem is mitteszeres. Egyébként nem összefüggő gyulladások, csak gyakran pár, de akár elég nagy méretű is ami szokott lenni a bőrömön. Ezek mennyit számítanak egy nőnél? Nem nagyon undorodtok el ha megláttok egyet?
Hozzáteszem, magas(176-180), egyedi arcú, jóképű(-nek mondott), intelligens, jókedélyű, vékony, de kellően izmos srác vagyok, aki még beszélni is jól tud-->közösségének vezető tagja--> jó humora is van(ritkán túl jó = aki nincs hozzászokva nagyokat tud kacagni). Emellett megfelelően (,de azért visszafogottan) öltözködöm, megfelelő (anyagi és egyéb) körülmények között élek, nem szorulok rá másokra, másra. Egyszóval ez az egyetlen visszatérő problémám, más minden rendben.
És hozzátenném, hogy ezeket nem én találom ki magamról, hanem felnőttek, kortársak is így látják.
Tehát tud-e egy lány emellett komolyan szeretni, rövidebb, hosszabb kapcsolatot elképzelni? Vagy várjak amíg ez is rendbe jön és utána próbálkozzam ilyen téren? Vagy a többi tul. ellensúlyozza ezt a dolgot? Mekkora ennek a jelentősége?
Tud és tud így is szeretni ^^
ám eddig volt már barátnőd?
Szia..
Szerintem érdemes lenne kipróbálni a szoláriumot...
Igaz az anyajegyeknek nem tesz jót... és állítólag káros is.. de a pattanások leszáradnak... és az arcodra is tökéletes..
Ha bejön.. akkor érdemes beruházni egy arc szoláriumra.. és akkor nem kell barnítani az egész tested... csak az arcod és a nyakad... Szerintem jó... Nos, próbáld ki... remélem beválik.. :)
Sok sikert..
Bár szerintem sem kel aggódnod... Hidd el, nem az a döntő. :)Aki szeret így szeret.. Aki nem szeret, pattanás nélkül sem szeretne... :)
Szia..
Szia! Nekem is volt hasonló problémám, nem tudom, hogy voltál e már bőrgyógyásznál, én mindenkinek ajánlom! Én is pattanásos voltam, és csak ő segít rajtam, írt fel gyógyszert és krémet, és pár héten belül rendbe jöttem :)
Írtad itt ugyan, hogy kezeled, de nem írtad, hogy mivel. Az ilyen drogériákban és mindenféle boltokban kapható, meg TV-ben reklámozott kenceficék nem mindig segítenek.
De ha még az orvos sem tud gyors gyógyulást ígérni, akkor sem keseredj el mert ettől még találhatsz barátnőt :) sok sikert ;) 15/L
Én meg egy bőrgyógyászt ajánlok...
9-12 hónapig szedned kell egy gyógyszert azt csá...
örökre eltűnik, rosszabb esetben még egyszer meg kell ismételni a kezelést!
Igaz, a gyógyszernek vannak mellékhatásai, de én nem bántam meg, én is szedtem!
A szolárium nem fogja megoldani...ha javít is rajta...max csak ideiglenesen...!
Jah, és tessék sok folyadékot inni;)
Illetve egy nagyon jó arclemosó: Sébium H2o ( kb 3000Ft, de megéri:) )
Sok sikert!;)
19/L
Én már nem vagyok tini,sajnos mégis vannak. Mondjuk lány vagyok így alapozóval meg különböző krémekkel meg tudom oldani,de ha együtt alszunk akkor úgyis lát persze..Eleinte nagyon zavart,de hamar rájöttem,hogy nem ez számít és már nem takargatommagam állandóan..
Azt tudom tanácsolni,hogy ne stresszeld magad miatta,mert mások látni fogják. Sokszor nem a pattanást veszik észre hanem azt,hogy ideges vagy miatta. Ha kijönnek akkor van 100 féle krém rá meg korrektor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!