Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha egy 25 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy 25 éves lány nyitott egy barátság extrákkal kapcsolatra?

Figyelt kérdés

2014. jún. 10. 21:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem a többiek véleményétől függ, hogy keresek-e :)
2014. jún. 10. 22:35
 12/19 anonim ***** válasza:
És ismerősi/baráti körből van rá jelölted, vagy idegent keresnél?
2014. jún. 10. 22:40
 13/19 A kérdező kommentje:
Egyébként tapasztalatokat is kíváncsian várok :)
2014. jún. 10. 22:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Próbáltam keresni olyan lányt, aki benne lenne, ismerősök közül lenne rá jelölt, de nála nem merem felhozni a témát, mert tuti nem lenne benne, és nem akarom, hogy emiatt ne álljon többet szóba velem. Internetes társkeresőn is nézelődtem, ott is volt jelölt, de az meg hónapok óta lépett be utoljára, úgyhogy neki hiába írtam volna.
2014. jún. 10. 22:57
 15/19 anonim ***** válasza:
hát kérdező, akkor előbb barátkoznunk kellene. :P Amúgy nem mennék bele barátság extrákkal dologba.
2014. jún. 10. 23:05
 16/19 anonim ***** válasza:

próbálkozz beszélgetős, csetelős, fórumos oldalakon. akár szex témájún. ha szimpatikus a srác gondolkozása, találsz közös dolgokat, amik alapján barát lehetne, térj át privátra, ott már flörtölj, és aztán találkozzatok :-)

így egy félig-meddig idegennel tudsz baráti, célzott kapcsolatot kialakítani. persze lehet, hogy több lesz belőle :-D

2014. jún. 10. 23:37
 17/19 anonim ***** válasza:
ne tedd. ez egy kicsit ribizlis lenne....
2014. jún. 15. 17:14
 18/19 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdéssel egyetlen baj van, azon túl, hogy mi megerősíthetünk és elmondhatjuk, nincs bennünk előítélet, sőt, időnként élünk is meg olyan időszakokat az életünkben mikor pontosan ugyanerre vágyunk... a válaszok közel fele privát fog érkezni hozzád, és egészen elvetélt megközelítésben.

Hiába barátságot keresel extrákkal, a legtöbbek szeme előtt pusztán az fog lebegni, hogy tessék, itt van egy lány aki szexet keress, zúdítsunk rá levéláradatot, hátha hajlandó lefeküdni velünk. Holott épp az lenne a lényeg, hogy valaki olyat keresel, akivel nem csak az ágyban találod meg az összhangot, de esetleg az is érdekelné ami a fejedben van.

Ugyan nem internetes ismeretségből fakadóan, de részben tapasztalat.

26/F

2014. szept. 11. 16:52
 19/19 anonim válasza:
Egy cipőben járunk és én csak 19 vagyok... :/
2014. szept. 28. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!