Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már olyan, hogy egy lány először még csak nem is tetszett, aztán a személyisége miatt beleszerettetek?
Ha igen, mivel vett le az adott lány a lábatokról???
Kort is írjatok légyszi;)
Köszi:)
Volt persze. Szép volt egyébként a lány, csak nem az a típus aki után egyből felkapod a fejed. Kedves volt, közvetlen, órákat tudtunk beszélgetni.
20/f
Igen volt. Mostanában egyre többször is megesett velem ez...
18/F
Tudom fiúkat kérdeztél,de leírom a mi történetünk!
A srác belezúgott a legjobb barátnőmbe!
Szó se róla nagyon jó csaj,de amint nekem is rá kellett jönnöm roppant önző és éncentrikus!
Ez a fiú nekem nyöszörgött,hogy jajj,de tetszik,jajj de .....minden!
Egy osztályba jártunk gimiben és egy idő után egyre kevesebbet érdeklődött a barátnőm után.
Végre értelmesen lehetett vele beszélgetni,nem csak a jajj de belezúgtam,segíts összejönnöm vele szindróma volt!
De rá kellett döbbennem sajna,hogy mire fel a pálfordulat!
Én voltam az első lány,aki komolyan vette,aki foglalkozott vele,és innentől kezdve már belém volt szerelmes!
Én barátként tekintettem rá mindvégig,szóval a rajongása miatt utána ez megszűnt közöttünk sajna!
De évek múltán is remek érzés,hogy a cicababa exbarátnőm rabja volt pár hónapig,értem meg majd 2 évig rajongott!
En igy voltam a baratnomel en 18 es o 17 volt.O belemszeretet en eleinte nem.Vegul fel ev utan hazasag lett belole.Most pedig 3 es fel ev hazasag utan dobot es most meg en szerettem orultan ot
Ilyen az elet kifurkeszhetetlen
Remelem tudtam segiteni
Volt, 4 évig voltunk együtt
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!