Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok se szép, se csinos, akkor mivel tudnám fölhívni egy fiú figyelmét?
Figyelt kérdés
16\L
Nem nézek ki jól, viszont intelligens és kedves vagyok. De ez senkit sem érdekel.
2014. jún. 10. 17:01
11/16 anonim válasza:
Az inteligens és kedves lányok.
12/16 A kérdező kommentje:
Ja, értem. De egyébként vannak ilyenek, csak általában csöndesek és nem veszik őket észre, így nem derül ki csak a baráti körükben, hogy ők\ mi Milyenek vagyunk.
2014. jún. 10. 18:13
13/16 anonim válasza:
Nyűgözd le a természeteddel.. Saját magaddal..
Tudod 'szép a szőke, gazdag a barna, a vörös a csúnya, nekem mégis ő kell'
14/16 anonim válasza:
Engem érdekel. Írj nyugodtan.
17/F
15/16 anonim válasza:
én azért vagyok kíváncsi rád, mert nem hinném, hogy nem néznél ki jól!
inkább csak önbizalomhiányos vagy, nem?
16/16 anonim válasza:
Ferfiak 70%-ban a kulsot nezik meg. Mondhatja neked akarki az egesz vilag a szexualitasrol szol, mindenki dugni akar. Szoval azt kell h mondjam ha nem vagy eleg csinos akkor az atlagos sracok kozott keresgelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!