Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet mondani, mivel lehet hatni egy olyan nőre, aki egy nagyon komoly kapcsolatból egyszerűen csak kimenekült, megijedt, "megkattant"?

Figyelt kérdés
A "hagyd a fenébe", "lesz másik", "legyen tartásod", stb. jellegű válaszokkal teli vagyok. Értelmes, mély mondanivalójú válaszokat szeretnék kapni.
2014. jún. 10. 10:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Talán megelégelte valamilyen szokásodat, amit lehet, hogy mondott már neked ugyan, de elengedted a füled mellett.
2014. jún. 10. 10:59
 12/18 A kérdező kommentje:
A szakítás előtti napon ültünk le beszélgetni, akkor mondott egy dolgot, úgy álltunk fel, hogy mindketten akarjuk továbbra is, én változtatok és csináljuk tovább. Erre másnap, hogy neki mégse megy, "nem érzi...", nem látja...", "nem tudja..". Kb. ennyit tudott mondani és a pontokat szó szerint kell érteni. :)
2014. jún. 10. 11:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Talán hülyén fog hangzani, de ha belegondolsz... a szakításhoz nem kell más indok, épp elég ez a "nem tudom..", nem érzem..."
2014. jún. 10. 11:06
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom, én máshogy látom. Annyit mondott, hogy most egyedül kell lennie...ez már valamivel elfogadhatóbb...

Lehet, hogy elég a szakításhoz bizonyos embereknél, de ott van a küzdés.

2014. jún. 10. 11:08
 15/18 anonim ***** válasza:
nem mindegy, h mi az a szokás... ha pl megütötted vagy azt mondtad rá h csúnya...
2014. jún. 10. 11:21
 16/18 A kérdező kommentje:
Sokat panaszkodtam a munkámra, de nem tettem semmit, hogy legyen új.
2014. jún. 10. 11:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Az lenne a tanácsom nekem is hogy hagyjál neki időt. Az ha elbizonytalanodik az nem egyik napról a másikra alakul ki. Tapasztalatból mondom. Sajnos!

Neki is nagyon rossz, hogy folyamatosan egy probléma körül forognak a gondolataid a közös dolgaid pillanatok helyett.

2014. jún. 10. 15:20
 18/18 Elmélkedő válasza:
Ismerős helyzet. Ha gondolod, írj privátot.
2014. jún. 10. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!