Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik ti is így viselkedtek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti is így viselkedtek a szakítás után?

Figyelt kérdés
Bátyámmal szakított 2 hete a menyasszonya. 3 évig voltak együtt. Tesóm nekem sírt, hogy neki ez mennyire rosszul esik, erre mást se csinál 2 hete mint állandóan bulikba mászkál, iszik, csajokkal fotózkodik... Hát valahogy nem úgy tűnik mintha nagyon megviselné.
2014. jún. 9. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:

nem. soha.

30+

2014. jún. 9. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
így akarja megmutatni másoknak és magának is, hogy jól érzi magát..pedig nem. előfordulhat az ilyesmi.
2014. jún. 9. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Még nem váltunk el, de én is ezt csinálom. :-)

Kutyaharapást, szőrével.

Örülj neki, hogy ilyen a bátyád, és nem otthon nyavalyog egész nap. Így találhat magának egy rendes nőt, és előbb elfelejti azt a ... Nagyon megviselte, és ezért akar gyógyulni. Inkább mutasd be neki a legrendesebb barátnődet (vagy mindet), hátha a sógornőd lesz az egyik.

2014. jún. 9. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem így dolgozza fel. Vagyis ugyan úgy szar neki, de inkább kimozdul és szétcsapja magát atomra, aztán habitustól függően viselkedik részegen.

Ugyan ezt csináltam amúgy, csak "szerencsére" nem a mennyaszonyom b..zott ki velem, hanem egy olyan csaj, akitől sokat szerettem volna...Abból a nyárból nem sokra emlékszem konkrétan alkoholista életet éltem. Aztán jelenlegi barátnőm, meg a haverok rángattak vissza a földre szép lassan.

Szerintem szarul van most is. Remélem kiheveri.

2014. jún. 9. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, így dolgozom fel és a legtöbb férfi is. Hol itt a baj?

1. Egyedül sírok egy pokróc alatt a szobámban, jégkrémet evve és romantikus filmeket nézve. (A nők így képzelik el, nem?)

2. Egy jó csaj mellei és combjai között vagyok, akit most szedtem fel és a vele való intimitásba menekülve felejtek.

Nekem és még a férfiak 80%-ának a második opció tetszetősebb.

2014. jún. 9. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!