Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti is így viselkedtek a szakítás után?
Még nem váltunk el, de én is ezt csinálom. :-)
Kutyaharapást, szőrével.
Örülj neki, hogy ilyen a bátyád, és nem otthon nyavalyog egész nap. Így találhat magának egy rendes nőt, és előbb elfelejti azt a ... Nagyon megviselte, és ezért akar gyógyulni. Inkább mutasd be neki a legrendesebb barátnődet (vagy mindet), hátha a sógornőd lesz az egyik.
Szerintem így dolgozza fel. Vagyis ugyan úgy szar neki, de inkább kimozdul és szétcsapja magát atomra, aztán habitustól függően viselkedik részegen.
Ugyan ezt csináltam amúgy, csak "szerencsére" nem a mennyaszonyom b..zott ki velem, hanem egy olyan csaj, akitől sokat szerettem volna...Abból a nyárból nem sokra emlékszem konkrétan alkoholista életet éltem. Aztán jelenlegi barátnőm, meg a haverok rángattak vissza a földre szép lassan.
Szerintem szarul van most is. Remélem kiheveri.
Igen, így dolgozom fel és a legtöbb férfi is. Hol itt a baj?
1. Egyedül sírok egy pokróc alatt a szobámban, jégkrémet evve és romantikus filmeket nézve. (A nők így képzelik el, nem?)
2. Egy jó csaj mellei és combjai között vagyok, akit most szedtem fel és a vele való intimitásba menekülve felejtek.
Nekem és még a férfiak 80%-ának a második opció tetszetősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!