Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent onmagam lenni?

Figyelt kérdés
A baratom allandoan azt hajtogatja , hogy legyek onmagam, es az elvezet a boldogsaghoz nem nagyon ertem ezt. Ha van valaki aki bovebben leirja nekem , hogy mit jelent onmagamnak lenni akkor kerem segitsen.
2010. jan. 2. 11:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy túl feszültnek, vagy visszafogottnak tart téged, ha vele vagy engedd el magad! Szerintem így értette:P
2010. jan. 2. 11:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van egy személyisége.Neked is.

Azt kell megmutatnod,hogy neked milyen van,hogy te hogyan élsz,viselkedsz.Általában akkor mondják ezt,ha valaki nem úgy viselkedik,amilyen ő valójában.Ha nem vagy önmagad nem is lehetsz boldog.Nem lehetsz boldog,úgy,hogy valaki más vagy közben.

Tényleg lehet,hogy ideges vagy valami miatt,vagy megjátszod magad (amit nem hiszek) és ezért mondhatta.

2010. jan. 2. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!