Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Orvos férfihoz milyen foglalko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orvos férfihoz milyen foglalkozású hölgy illik?

Figyelt kérdés

Sziasztok, most láttam itt egy hasonló kérdést, csak vegyész hölggyel és kíváncsi lettem a véleményetekre.

Szerintetek kivel tudna egy orvos eszményi párt alkotni?

Válaszokat előre is köszönöm!

2014. jún. 9. 19:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
ki tudja? nem szakmunkás az biztos
2014. jún. 9. 20:04
 12/22 anonim ***** válasza:
Orvossal.
2014. jún. 9. 20:05
 13/22 anonim válasza:
Házmester.
2014. jún. 9. 20:05
 14/22 A kérdező kommentje:

"Hullarabló,sírásó,tarzan,traktoros,gumis,"

Elég kicsi a realitása, annak, hogy ilyen hölgyet, valahol találunk. Tarzan? :-D

"Közmunkás"

Orvosunk azért minimális igényeket támaszt a hölgy irányába. Tehát normális munkája azért legyen.

2014. jún. 9. 20:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Én védőnő vagyok, a párom orvos, és jól megértjük egymást. Baráti pár: nő dajka, férj orvos.
2014. jún. 9. 20:08
 16/22 A kérdező kommentje:

"Orvossal."

Haza viszik a munkát, és nincs aki foglalkozzon a gyerekekkel, biztos recept a váláshoz.

2014. jún. 9. 20:09
 17/22 anonim ***** válasza:
Prostituált.
2014. jún. 9. 20:11
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ügyvéd, műhiba esetére...
2014. jún. 9. 20:12
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ez attól is függ milyen orvos vagy...pl a sebészeknek elég durva hétköznapjaik vannak, éjszakázás, hirtelen műtét stb (pláne ha karrieristák)

Nyilván olyan pár kell aki tudja ezt az életstílust vinni/ követni. Ha családot akartok akkor pláne kell egy inkább háziasabb/ kevésbé karrierista nő...

2014. jún. 9. 20:15
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha anno nézted a Vészhelyzet című kórházsorozatot, ott láthattad, hogy a sürgősségi osztályon dolgozó orvosok 90%-a a kollégáival kavart, bár tény, hogy a legtöbbször szakítás lett a vége.
2014. jún. 9. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!