Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orvos férfihoz milyen foglalkozású hölgy illik?
Sziasztok, most láttam itt egy hasonló kérdést, csak vegyész hölggyel és kíváncsi lettem a véleményetekre.
Szerintetek kivel tudna egy orvos eszményi párt alkotni?
Válaszokat előre is köszönöm!
"Hullarabló,sírásó,tarzan,traktoros,gumis,"
Elég kicsi a realitása, annak, hogy ilyen hölgyet, valahol találunk. Tarzan? :-D
"Közmunkás"
Orvosunk azért minimális igényeket támaszt a hölgy irányába. Tehát normális munkája azért legyen.
"Orvossal."
Haza viszik a munkát, és nincs aki foglalkozzon a gyerekekkel, biztos recept a váláshoz.
Szerintem ez attól is függ milyen orvos vagy...pl a sebészeknek elég durva hétköznapjaik vannak, éjszakázás, hirtelen műtét stb (pláne ha karrieristák)
Nyilván olyan pár kell aki tudja ezt az életstílust vinni/ követni. Ha családot akartok akkor pláne kell egy inkább háziasabb/ kevésbé karrierista nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!