Milyen színű virágot és melyiket "illik" adni egy, egy modern gondolkodású hölgy rokonomnak 80. születésnapjára?
Sajnos figyelmetlen voltam és az "egy"-et kétszer írtam.
Bocsika
Ha modern gondolkodású, akkor inkább a csokornak örül, a viágkosár elég "puccos", kozervatív.
Én egy jó nagy -akár mezei virágok(kal rokon), vidám, színes csokrot adnék neki.
1.) Páratlan számú virágot illik adni!
2.) Világos színű virág az illendő, semmiképpen ne legyen piros vagy vörös vagy bordó!!! (Ez a szerelem színe, csak a szerelmednek, feleségednek illik adni.)
Az, hogy mekkora csokor vagy virágkosár legyen-e, az az ismeretségetek fokától függ, ha a nagymamád (közeli rokon), akkor lehet nagyobb csokor vagy kosár.
Az orchidea például jó választás lenne, ezekből szép ágakat is árulnak, 1-2 ág, mutatós díszítésekkel nagyon szép csokor lehet! (A virágboltokban szakszerűen tudnak majd segíteni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!