Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek boldogok lehetünk?
A barátnőm és én nem lehetünk együtt. A szüleim meg vannak zavarodva és nem engedik ,hogy együtt legyek a barátnőmmel akivel nagyon szeretjük egymást!
Próbáltam elengedni ,de nem megy szeretem és ő is engem...Megtiltották 1000x. Minden áron elakarják tőlem venni...Hiába sírok érte ,DE mi nem adjuk fel.! A barátnőm azt mondja vár rám 4évet akkora lesz állásom és elakarunk költözni messzire innen.Ő akkor lesz 18 én 21 éves.:) Tényleg nagyon szeretjük egymást...nem akarjuk ,hogy vége legyen. Szerintetek ha kitartóak vagyunk sikerülhet valóra váltanunk az álmainkat? 17f
magyar férfi magyar lányba tegye magyar falloszát.
cigányba sohaaaaaaa
tanuld meg!!!!!!!!
és az alatt a 4 év "várakozás alatt neki lesz 32 gyereke ebből 16 vérfertőzéssel születik.
am tudod meddig szűz a cigány csaj?
-amíg erősebb mint az öccse
-gyorsabb mint a bátyja
-és a faterja börtönben van
remélem ez felnyitja a szemed
#2-es vagyok.
Szerintem ne érdekeljen, mit mondanak a szüleid. Mindjárt felnőtt vagy, nem fogsz függeni tőlük, és ne légy papucs, hogy hagyd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!