Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy tényleg vonzódunk valakihez?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy én szeretem a párom, meg egész jó a szexuális kapcsolatunk, de mint férfi egyáltalán nem az esetem. Sőt, külsőleg van olyan, ami taszít rajta, meg a testalkata sem olyan, ami bejönne. Szeretem, mert kedves, figyelmes, amúgy és ragaszkodom is hozzá, persze. De van valaki, aki meg külsőleg tetszik. Tudom, hogy neki nem vagyok az esete, és igazábòl bánt is. Van értelme ennek a kapcsolatnak?
2014. jún. 9. 14:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ok. Azért én még próbálkoznék, hátha összejön a mese:D
2014. jún. 9. 21:29
 12/12 A kérdező kommentje:
Kellett neked a mesét említeni, van egy ilyen nevű keksz. Most megkívántam és persze ilyen nincs itthon....
2014. jún. 9. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!