Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a probléma, de nagyon gátlásos vagyok a párom előtt. Hogyan javíthatnék ezen?
Nekem többször mondták rokonok, ismerősök, hogy egy párkapcsolat, akkor vállik komollyá, ha a felek ''pukizni'' is mernek egymás mellett. :D
Komolyra fordítva én ha a párommal vagyok és akkor kell, azt mondom van egy kis elintézni valóm, pár perc és jövök.
Ezt nem kell szégyelni, ő is jár wc-re és nem pedig kiizadja.
Hát, ezen át kell esned. Azon gondolkozz el, hogy most akkor amíg együtt vagytok mindig szenvedni fogsz? Nincs mese, előbb-utóbb kakálnom fog kelleni...
Azt tudatosítsd magadban, hogy a férfiak nem úgy működnek, mint mi. Hidd el nekem, ezer százalék, hogy olyan magasról tojik rá, h te mit csinálsz a vécén, hogy csak na. Ebből csak mi, nők csinálunk ekkora ügyet.
Megmondom, én mit tennék. Őszintén elmondanám neki. Nincs benne semmi ciki. Ha emiatt hülyének tart, akkor menjen isten hírével. Nem lehet ,,szorulásra" alapozni egykapcsolatot. Képzeld el, ha hülének tart, és hosszú kapcsolat lesz, akkor majd évekig sunyiban fogsz kakilni járni? :D
Szóval, én elmondanám neki: Figyelj, xy. Elég gátlásos vagyok. Most megiszom ezt a kis reggeli kávémat. Megtenné,ód, hoyg hozol nekem valamit a boltból, vagy elmész egy kört sétálni, vagy hangosabbra állítod egy picit a tévét, míg éna mosdóban leszek?
Na, ha ezt nem érti meg, akkor h@lye. :)
Bemennéka klotyóra egy újsággal, olvasgatnék, aztán jöjjön, aminek jönnie kell. HIdd el, jobb lesz a napod :P
És mégis mitől félsz, mi újat láthat?
Mindenki kakál, nem tudom ezen mi szégyellnivaló van.
És hidd el, mindenki büdöset kakál.
Párom (ffi) pukizni nm mert előttem sokáig, mert hogy nagyon büdös. Aztán most 3 év után előfordul, hogy kicsusszan neki (hálisten már nem tartogatja) és jééé, tényleg büdös. Mint az enyém. Vagy az anyámé, vagy a macskáé, vagy mint Jennifer Anistoné.
A széklet bent tartása pedig egészségügyi bajokhoz vezet, szóval eszedbe ne jusson direkt bent tartani.
Minél tovább tartod vissza, annál sűrűbb, keményebb lesz, és egy bizonyos szint után akár bélcsavarodáshoz is vezethet.
Vigyél magaddal egy zsebrádiót és azzal menj a WC-re, elnyomja a hangokat, szagok ellen meg jó a WC illatosító rúd. :-)
Ha már hosszabb ideje együtt lesztek, akkor nem lesz gond, ő is fog WC-re járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!